Landskap og stillerom

Dagens teknologi har gjort det mulig å koble oss sammen uavhengig av geografisk plassering. Digitale møter, salgsverktøy, videokonferanser og hybride møterom gir ubegrensede muligheter for effektiv kommunikasjon og god arbeidsflyt.

Kostnadseffektive arbeidsplasser skal ha de løsningene som skal til for å dekke akkurat det behovet organisasjonen har. Systemene må virke hele tiden og ikke minst være enkle å bruke for alle.

De løsninger Mego leverer, vil være tilpasset deres behov. Det gjør vi gjennom felles kartlegging, kjennskap til de beste løsningene og solid leveranseevne.

Vil være uavhengig av geografisk plassering

Vi vil ha effektive arealer, så lenge vi kan få gjort det vi kan

Undersøkelser viser at mange trives i landskap, bare kvaliteten er god nok. Det er nettopp når det gjelder kvalitet at vi Mego kommer inn. For selv om AV-løsninger er en selvfølge for de fleste bedrifter, er det mange som ikke opplever god kvalitet.

  • Problemfrie portable presentasjoner og videokonferanser

    Problemfrie portable presentasjoner og videokonferanser

    Artome M10 er et mobilt smart møbel med innebygd projektor, integrert lydsystem og videokonferansemuligheter. Dette er et komplett alt-i-ett-produktet som gir stor fleksibilitet i bruk, krever ingen installasjon og kan kobles til enhver enhet med en HDMI-kabel eller via trådløst nett.

  • Hva er egentlig TEOS?

    Hva er egentlig TEOS?

    Forestill deg en helhetlig løsning som inkluderer alt fra enkel møteromsbooking til effektiv besøksregistrering, smidig styring av infoskjermer, sømløs reservering av arbeidsplasser og automatisk distribusjon av påminnelser. 

  • Hvilken videokonferanseplattform skal vi velge?

    Hvilken videokonferanseplattform skal vi velge?

    Valget av videokonferanseplattform avhenger av flere faktorer, inkludert dine spesifikke behov, størrelsen på gruppen du samarbeider med, funksjoner du trenger, og eventuelle integrasjoner med andre verktøy du bruker. Her er noen retningslinjer som kan hjelpe deg med å velge den riktige plattformen.

  • Akustikkbehandling gir bedre lyd – det er billig og effektivt

    Akustikkbehandling gir bedre lyd – det er billig og effektivt

    Akustikkbehandling en billig og effektiv måte å få bra lyd i videokonferanserom. Videokonferanserom er nå en helt vanlig og integrert del av arbeidslivet, og de gir oss muligheten til å holde møter, samhandle med kolleger og kunder, og delta i viktige samtaler uansett hvor i verden vi befinner oss.

  • BYOD – hva menes med det?

    BYOD – hva menes med det?

    BYOD står for «Bring Your Own Device,» og et BYOD-rom (Bring Your Own Device room) refererer til et møterom eller sted der du kan bruke dine personlige enheter, for eksempel bærbare datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner for å koble til konferanseutstyr som f.eks. en video-bar.

  • Hva er et Zoomrom?

    Hva er et Zoomrom?

    Et Zoom-rom refererer til et fysisk møterom eller konferanserom som er utstyrt med videokonferanseutstyr for å legge til rette for Zoom-møter. Dette utstyret kan inkludere kameraer, mikrofoner, høyttalere, styrepanel eller fjernkontroll og en stor skjerm eller flere skjermer for bedre videokonferanseopplevelse. Slike rom gir en bedre og mer profesjonell møteopplevelse sammenlignet med Video-bar (BYOD) eller…

Vi forstår og kjenner dine bransje.

Vi forstår kravene som man står overfor i ulike bransjer. God rådgiving og solid kartlegging av behov er suksessfaktorer for å sikre at riktige løsninger velges.

Effektive løsninger og gjenbruk av kompetanse utgjør viktige kilder til effektivisering og besparelser. Det er derfor helt essensielt å tilby førsteklasses opplevelser gjennom stabile og fleksible løsninger som er enkle å bruke.

Kontor, salg og ledelse

Dagens teknologi har gjort det mulig å koble oss sammen uavhengig av geografisk plassering. Digitale møter, salgsverktøy, videokonferanser og hybride møterom gir ubegrensede muligheter for effektiv kommunikasjon og god arbeidsflyt.

Hotell og konferanse

Den teknologiske utviklingen har de siste årene gjort betydelige fremskritt. Brukernes forventninger til digital samhandling og kommunikasjon har økt, de forventer gode løsninger som er enkle i bruk.

Kurs og utdanning

Når noe skal formidles og læres bort er det viktig å kunne presentere visuelt og oversiktlig. Dagens teknologi har gjort det mulig å koble sammen kunnskap og læring godt ved hjelp av digitale løsninger.

Event og arrangementer

Overbevisende og gode foredrag bygges gjerne med solid pedagogikk, god interaksjon og levende presentasjoner. Dette skal fungere like godt om det foregår fysisk eller digitalt.

Restaurant og kantine

I serveringsbransjen er det mer og mer vanlig med digitale løsninger. Alt fra bestilling til underholdning skjer digitalt. Dagens teknologi har gjort det mulig å koble sammen service og kvalitet i nye formater.

Helse og forskning

Når noe skal formidles og læres bort er det viktig å kunne presentere visuelt og oversiktlig. Overbevisende og god simulering og bistand bygges gjerne med solid pedagogikk, god interaksjon og levende presentasjoner.

Landskap og stillerom

Vi vil gjerne ha fornøyde kunder

Mego har omfattende erfaring med design og implementering av skreddersydde løsninger. Vi er en totalleverandør innen lyd, bilde og videokonferanse. Enten det gjelder videokonferanser, infoskjermer, lydsystemer, LED-vegger eller møterom, besitter vi solid kompetanse på ulike løsninger, med fokus på stabilitet og brukervennlighet.

God oppfølging av service og leveranser!


Vi har vært en trofast kunde av Mego gjennom mange år. Vi har løpende fått installert AV-utstyr til våre møterom og konferansesaler. Oppfølging av service og vedlikehold har fungert veldig bra gjennom alle år.

Jan Erik Nolid

Nova Spektrum as, Tele/data-montør

Mego kan sine ting og de forstår hva vi vil ha!


Vi i Likestillings- og diskrimineringsombudet opplever Mego som veldig pålitelige og grundige. Dette er en solid leverandør som forstår kundens behov og tar hensyn til oss i sin rådgivning og valg av løsninger.

Lucien Chen

Likestillings- og diskr. ombudet, Seniorrådgiver

Vi er kjempefornøyd med alt fra Mego!


Vi er utrolig glade for at alt gikk så smertefritt ved installasjonen av våre møterom. Jeg vil fremheve det gode samarbeidet, vi følte oss alltid trygge og godt ivaretatt. Jeg må også skryte av kvaliteten på det vi har fått levert.

Lina Kotelnikova

Creo – Forbundet For Kunst og Kultur, Leder HR og regnskap