Om Mego

Mego er Norges eldste leverandør

30 års erfaring og spisskompetanse

Vi som arbeider i Mego er spesielt glade i faget vårt, vi er stolte av hver eneste leveransene. Mange av kundene våre fulgt med oss i flere tiår. trolig er det på grunn av høy kunnskap og fokus på god service.

Mego har har opparbeidet seg lang og variert erfaring med løsninger for lyd, lys og bilder. De kan tilpasses små og store bedrifter, og kan skaleres opp eller ned etter behov. Vår visjon er å gi gi kundene AV-løsninger som er brukervennlige og gir varig verdi.

Selv om systemer kan være avanserte, skal de ikke være kompliserte. Et hotell som arrangerer et seminar i en konferansesal, skal med vår kunne sette i gang fremvisningen veldig enkelt. Et digitalt møte skal være kun et tastetrykk unna.

Vi lever av fornøyde kunder

Mego har omfattende erfaring med design og implementering av skreddersydde løsninger. Vi er en totalleverandør innen lyd, bilde og videokonferanse. Enten det gjelder videokonferanser, infoskjermer, lydsystemer, LED-vegger eller møterom, besitter vi solid kompetanse på ulike løsninger, med fokus på stabilitet og brukervennlighet.

Mego kan sine ting og de forstår hva vi vil ha!


Vi i Likestillings- og diskrimineringsombudet opplever Mego som veldig pålitelige og grundige. Dette er en solid leverandør som forstår kundens behov og tar hensyn til oss i sin rådgivning og valg av løsninger.

Lucien Chen

Likestillings- og diskr. ombudet, Seniorrådgiver

Vi reiser mindre, men kommuniserer bedre!


Før var reising den største tidstyven hos oss, det påvirket økonomien og arbeidsmiljøet negativt.  Med Megos løsninger kommuniserer vi med kundene på en mye mer profesjonell og langt mer effektiv måte enn tidligere.

Morten Blakstvedt

Laerdal Medical, Country Manager Sweden

Vi anbefaler ikke Mego til våre konkurrenter!


Mego har levert oss fantastiske digitale verktøy for salg. Det gjør at vi både kan effektivisere oss, og samtidig skille oss ut positivt i salgs- og kundemøter. Vi anbefaler Mego på det sterkeste, til alle bortsett fra mine konkurrenter!

Eivind Bentsen

Dell Technologies, Lead Client Solutions Group